2012. március 10., szombat

Ellis megőrült

Amerikai psycho 2? Vagy a Contramal és a kokain, vagy csak simán a klasszik Rivotril és vodka-kombó ütött be neki ma hajnalban, de lehet, hogy egyszerűen megőrült kicsit Bret Easton Ellis, amikor Los Angeles-i hotelszobájából helyi idő szerint 1 órakor elkezdte gyakorlatilag szétspammelni a Twitter-oldalát (meg az enyémet meg másokét) új ötleteivel nem is egy, hanem rögtön két könyvhöz... Nem venném készpénznek, hiszen egy brainstorm még nem jelent semmit, és ahogy ő maga írja, még bevárja a hétvégét, tud-e tovább pörögni a témán - ha igen, hétfőn már hívja is az ügynökét! -, de a jelek szerint ezek a széljegyzetek egy új Patrick Bateman-sztorit, és egy Vonzás szabályai-folytatást rajzolnak ki, amiben Pat öccse, Sean csőmeleg lesz. Na eddigre csak kiböktem a lényeget. És közben valami 14 oldalnál (nyilván twittelés közben még papírra is nyomta) állt meg röpke négy óra alatt. Beteges, de annyit azért nem kell görgetni.

Ilyenekről nem nagyon emlékezem meg blogon, de Ellis váratlan ötletrohama annyira durva, brutál, izgalmas, cool és persze értékes, hogy - ha netán törölné is az oldaláról ezt a... 48 twitet - abszolút helye van. Nem is emelnék ki semmit közülük, zseniális az egész (alulról felfelé olvasva).

Can't believe this happened. Am I really going to start doing this? PB says yes...

UPDATE: Na jó, mivel folyton eltűnik innen a twitjeiből lementett (printsrceenekből türelmesen összerakott :P) kép (Blogspot képtelen rendes méretben bent hagyni a 3ezerszer akárhányas képet, ezért amúgy is Twitpicről raktam át ide, de még ez sem működik), kénytelen vagyok simán belinkelni.
Úh. Ellis 4 órás Tweet-maratonja (vagy Tweetaton? hahaha) itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése